Vilken?!

I-landsångesten ligger tung i vårt vardagsrum just nu. Vi diskuterar, jämför och jag blir sur för att Jocke inte vill ha det jag vill. Och två är för många! Och det skiljer ganska mycket i inköpspris men sedan... Jag vill se BRA film, Jocke vill bara leka med en kontroll som mest liknar något man gömmer längst in i byrålådan... Vad skulle ni välja? Och var ärlig, jag uppskattar handfasta fakta, inte din avsky mot olika märken.






eller...




eller...


Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag kan inte påstå att jag har speciellt mycket koll, men jag tycker ju att Wii verkar himla kul.. trots att jag alltid varit ett big fan av PS :)

2010-01-12 @ 10:11:22
URL: http://loveisstillmyreligion.blogspot.com
Postat av: Marie

Vem ska betala kalaset? Vem har mest koll på vad ni behöver/vill ha det till? Utgångslägen i diskussionen?

Håller med om att du har ett I-landsproblem...

Själv är jag lycklig över att ha införskaffat en ny TV som man kan se hela bilden på.

2010-01-12 @ 11:19:59
Postat av: Felicia

PS3:an lätt! Bluray är faktiskt mycket, mycket bättre (i alla fall i de flesta fall) än dvd och att få med det på köpet till spelkonsollen är ruggigt bra. Visserligen dyrare än både Wii och Xbox men absolut värt det. Vi hade Wii ett tag, och visst det är roligt, men det tröttnar man ganska lätt på. PS3:an funkar oavsett om det gäller film eller spel. Plus att de har lanserat en rätt bra videoapplikation, lite som Spotify fast med musikvideos. Bra kvalitet, bra ljud. Så för mig är valet självklart :)

2010-01-12 @ 11:23:01
Postat av: Anonym

Ta xbox360, har en sådan själv. Kombinerad multimediamaskin som har alla de roligaste spelen samt kan spela filmer såklart :) Sen om du vill ha blueray så är det en annan sak men skulle inte slösa så mycket pengar på en ps3:a, och då har jag helhjärtat ALLTID älskat playstation :)

2010-01-12 @ 14:59:30
Postat av: Anonym

Ps3 lätt.

2010-01-14 @ 12:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0