29/10 -09

Min ork och lust att skriva ligger lite nere just nu. PM, hemtenta och en C-uppsats gör att jag vill spara mina fingrar så gott det går. Urk. Till och med tvätta golv för hand är roligare än det jag gör just nu. I helgen är det i alla fall ledigt med efterlängat besök av pappa på lördagen. Vi träffas ju inte allt för ofta så det ska bli kul att bara vara med honom och umgås. Just det! På fredag ska jag umgås med Jocke också *kors i taket*. Vi har inte umgåtts ordentligt på... ja, jag vet inte hur länge. Örebro mot Malmö Redhawks. Blir kanon det! :)

I helgen är det också allahelgona, eller Halloween som vi amerikaniserade svenskar säger. Och till helgens ära har jag lagt upp videon till den låt som rullar mest på Spotify hos mig, just nu. 


Hardcore Superstar - Dreamin' In A Casket





25/10 -09

Idag är det söndag och det enda att se fram emot är Top Model vid 19.00, annars är det bara plugg som gäller. Har påbörjat helvetes-hemtentan men det går alldeles för långsamt, och uppsats-PM:et? Öh... Fan tro't. Hemtentan känns som prio ett just nu så får PM:et bli lite som det blir. Även om det måste vara skapligt :S

Igår tog jag det i alla fall lugnt, sov till 12 (inte bra!) och fick ångest. Sedan bowla jag och familia - och vi behöver inte prata om hur det gick. Jag vann i alla fall 1 serie utav 3 :) Efter det åkte jag hem till Sigrid och tittade på både Gran Torino och Slumdog Millionaire. Och det blev ett enhälligt beslut - Gran Torino var bäst.



Nej, nu ska jag och mamsen åka och handla lite inför veckan. Jag ska ju vara husfru fram till och med onsdag då mamma ska operera knät imorgon. Sedan måste jag hem till öret igen för att lämna in PM, hemtenta och böcker. Yay...

22/10 -09

Jag har inte skrivit här på över en vecka, på grund av så många saker som jag faktiskt inte orkar ta upp just nu, och inte via detta medium. Just nu ljusnar det lite men fortfarande tornar det upp sig stora svarta moln bortanför min horizon. Life's a bitch. Men imorgon är det fredag, och tripp till K-holm som står på schemat. So long!






14/10 -09

Ett snabbt inlägg såhär innan True Blood!

Idag fick jag återigen post från kronofogden, adresserat till Karl Magnus Magnusson. I adressfältet stod även om en summarisk process. Någon som vet vad summarisk process är?

För att den som vill ha betalt på ett enkelt sätt skall kunna utkräva sin rätt, utan att fördenskull tvingas gå till domstol, finns den summariska processen. (Wikipedia)

Någon vill alltså ha betalt av denna Magnus, och svarar han inte i tid går fallet till domstol. Och jag får hans post. Nice!! Ringer kronofogden på vår dörr en gång till ska de få en rejäl avhyvling, och posten... *suck* De borde veta bättre när jag återsänt minst 5 brev, adresserade till Magnus. Får jag ett brev till från kronofogden ska jag ringa dem personligen och tala om läget. Jag vill inte bli indragen i någon skit!

Ne, nu är det True Blood.

12/10 -09

Helgen är slut och det är dags att börja på ny kula igen. Plugg, plugg, plugg... Uppgiften som skall lämnas in imorgon är snart klar, men jag vet inte om jag gjort rätt för fem öre. Som vanligt då... Annars består veckan av ångest över pengar, resa till K-holm och mer plugg + att jag inte får glömma att söka till våren också. Much to do but so little motivation.

Men på lördag ska jag försöka glömma alla mina bekymmer och bara njuta. Dansa, umgås och bara vara med människor jag älskar <3.

Och mamma som var lite orolig när jag tatuerade mig, jag är sugen på en till men det lär inte bli något av följande:

http://www.prylportalen.se/nyheter/it/Bildspel-16-nordigaste-tatueringarna-1.244046.html

Check it out!


9/10 -09


Drastiska moves

Ne nu får det fan vara nog! Idag ringde det på dörren och det var kronofogden!! Och hon frågade efter Karl Magnus Magnusson!!! Ska det inte räcka med att vi får hans post, ska vi få på oss en massa annat skit??!! Snart letar jag rätt på denna jävel som, I don't know what he does... May the gods have mercy on his soul! Känner mig smått mordisk... Kommer de igen ska jag personligen tala om att det bor ingen Karl Magnus Magnusson här, ringa posten och sedan ska jag utkräva hämd!

PS. Gick till tandläkaren idag, ska bara borra liiite, och betala 670 spänn... Yey... 

Deadmau5

Klart technotova måste göra skäl för sitt namn. Alldeles nyligen släppte den kanadenskiske DJ:n Deadmau5 sitt senaste album For lack of a better name. Dedikerar veckans låt (och CD) till Liz. I know you like it :P




http://open.spotify.com/track/0H7epBAr4BMdBl5NGnUuRr (veckans låt)

http://open.spotify.com/user/tovam/playlist/3I1M2w2lKVgeFtg4TAKsEl (veckans cd)


Tips för en pluggfri vardag

Åh, vad jag vill spy på allt som har med universitetet att göra just nu! Vill inte, VILL INTE skriva C-uppsats! Är helt sjukt trött på att läsa, skriva och analysera. Skriva korrekt, rätt och att få skit på opponeringar. Seminarium, hemtentor och andra j*vla inlämningsuppgifter som jag aldrig lyckas ta tag i. Men jag tänker inte tappa modet, för att slippa allt som har med universitetet tänkte jag...



1. Bränna upp ALLA böcker som har med universitetet att göra, who's with me?



2. Skaffa mig svininfluensan, kanske hamna i en lätt koma fram till jul eller insjukna i pesten.



3. Kapa ett B-2 Spirit, Stealth Bomber plan och jämna uni med marken, OCH MITT VÄRLDSHERRAVÄLDE MAY BEGIN! MOHAHAHA!

Ne nu ska jag åka, ses ikväll! :)


Alltid action!

Igår kväll när jag och Jocke skulle till och somna väcks vi av blinkande blåljus utanför fönstret. Nyfikna som vi är kollade vi ut och tre poliser i en polisbuss har stoppat två unga killar i en kombi. Föraren tar de efter några minuter till polisbussen och en polis stannar där, medan de två andra poliserna genomsöker bilen från tak till underrede, från bagageutrymmet fram till stötfångar'n. De letade i minst 10 minuter efter något (vilket både jag och Jocke trodde var narkotika av nåt slag). Jag lade upp scenariot: polisen har fått syn på en bil som antingen kör för fort eller som vinglar a bit too much och stannar den. När de sedan ska kolla vem som kör inser de att föraren är påverkad av något och genomsöker bilen. Sedan idag möts jag av denna lilla notis på na.se



I told you so! Här i Baronhills är det alltid action!

Uhum?

I'm a spender, en riktig slösa i ordets verkliga bemärkelse. Köpte ett läppstift i helgen som jag inte ens vet hur jag ska måla på. Men fint är det. Intensely red heter det och kommer från Maxfactor, och 125 spänn kostade det också.

Såhär kul kan man ha det en fredagkväll, Top Model nästa? 

Bjuder på en bild från i fredags när Malin och mamsen hälsade på från K-holm. Tyra would be very disappointed in me, I should suck in my tummy and tone down the eye-thingy a bit. And that pose?! ... At least I've found my light!


Posthelvete!

Idag fick jag verkligen hjärtat i halsgropen, massor av tankar han flyga genom mig ganska tomma utrymme som kallas hjärna. Kuvertet darrade i min hand och jag läste avsändar-raden... Stora, fula bokstäver som spottades upp i ansiktet på mig - KRONOFOGDEN. En smärre panik utrbröt och frågor som: jag har väl ingen kredit? Va fan har jag gjort? Är det till Jocke? Sedan läste jag vem som var mottagaren, Karl Magnus Magnusson. Förvirring och panik byttes mot ilska, ja rent hat till och med. Denna Magnus Magnusson bor inte på min adress, bodde inte där innan mig och så vitt jag vet ska ingen sådan flytta in på min adress. Tydlig fungerar vårt postinkast som någon sorts postbox. Jag har både fått bilförsäkringar, STIM-tidning och nu kronofogdepost hemskickat till min adress i hans namn. Vi har ringt posten och sagt att denna Magnus inte bor här, vart enda brev han fått har jag skickat tillbaka med orden: "MOTTAGAREN BOR EJ PÅ DENNA ADRESS". Man fan alltså, ändå får man sån här skit. I AM F*CKING PISSED!

Och när jag ändå är i farten, detta j*vla Bring Citymail! Den riktiga Posten kommer runt 11 (superbra!) och sedan kommer Citymail vid 4?! Varför kan det inte bara vara en post för? Varför ska man ha en massa olika företag för den tjänsten för? Lata, finniga, j*vligt sena brevbärare (borde inte få heta det!) som trycker ner posten i inkastet! BORT MED SKITEN!

Så, nu har jag avreagerat mig. Nu blir det mer hemtenta och kaffe.  
 

RSS 2.0