Dadadada-Batman!

HAHAHA! Såhär sent på kvällen är allt på youtube roligt, även Batman!


Ibland blir jag bara så ledsen

I lördags hände det igen. Det som inte borde få hända, någonstans, någonsin. Ännu en kvinna blir våldtagen i centrala Örebro, och har det inte utbrytit hysteri redan lär det göra det nu. Kvinnor kommer hålla sig inne, eller krampaktigt hålla i någon väns eller partners arm varje gång man ska röra sig efter mörkrets inbrott. Jag personligen har alltid haft någon sorts inre checklista på hur jag ska "klara" mig bäst från att bli påhoppad:

Bara gå på stora vägar med mycket gatulyktor och mycket folk i rörelse, ha mobilen påslagen i fickan med 112 på snabbnummer (håll i mobilen!), nycklarna fastkilade mellan fingrarna i andra handen och lite paranoit studera människor runt mig, skogsdungarna och husen. Jag, rädd? Lite kanske.

Dessutom anser jag att man inte ska gå hem ensam kvälls-/nattetid, beställ hellre en taxi för en hundralapp om du inte kan göra sällskap med någon du känner. Även om en hundralapp i taxi kan svida så är det värt det. För vad är värst, egentligen?


Men vad du än gör, var rädd om dig - gå inte ensam hem!


 


Ugglor, ugglor och åter ugglor!

Oh damn, hur töntig får man bli?! Kommer gå på filmen ensam om ingen stackare går med mig :P


På Örebrofronten intet nytt..

Dagarna känns längre och längre - fast de bara blir kortare och kortare!

Idag tog jag mig i kragen och stack till vårdcentralen för provtagningen av "munsåren". Läkaren trodde inte det var något virus och troligen måste jag genomlida ett blodprov för att se om jag möjligtvis har brist på något, typ järn eller B-vitamin. Kanske måste äta kortison i tablettform och det kan vara så illa så det är kroniskt, yey... Btw, snacka om snabb service. Mejlade igår, blev uppringd i morse kl. 9, fick tid 11, kom dit tjugo i för att skriva på blankett om vårdcentralsbyte, kom in till läkare kvart i elva och var klar strax innan jag ens skulle kommit in. Vårdkö? Ppppfffhht! Men som Jocke sa: "de vet hur de ska ta betalt". Drygt 10 mins och 120 kr fattigare, tack landstinget i Örebro!

Jag kunde köpt sushi istället...


RSS 2.0