Det går bra nu!

Det vore tjänstefel av mig att inte uppdatera er på veckornas senaste händelser. Förra torsdagen jobbade jag första dagen på mitt nya jobb! Numer är jag ambulerande tjänsteman på Poolia och uthyrd som säljassistent! Anställningen började också med en kick-off med bio och middag - yay! Och hockey dagen efter - YAY!

Och på torsdag flyger vi till London. Phantom on the Opera, shopping, god mat och gott sällskap. Kan det bli mycket bättre? Ska bli så underbart!

Det går bra nu!

Möten

Jobbcoachmötet gick väl... sådär. Hade inga förväntingar när jag kom, och blev inte mycket klokare när jag gick. Men vi ska ses om två veckor igen. Kanske har mötet sjunkit in lite mer, jag vet inte.

Möte nr. 2 med läkaren på vårdcentralen gick desto bättre, två salvor och blodtagning för utredning om eventuell b-vitamin (främst b2) samt järnbrist. Gillar när man får tid snabbt, får komma in på angiven tid och bli tagen på allvar. Att läkaren sedan sluddrar på bryten svenska tar vi inget extra för.



För att förtydliga - Hello Kitty-plåstret är mitt, och inte vårdcentralens.

Nya bloggåret 2011 - eller?

Nyårslöften 2011 är följande: Äta mer frukt (kan inte bli sämre än 0 i veckan liksom), röra mig mer (halvtimmespromenader räknas de med) och blogga mer (HAHAHA! We'll see about that!).

Aldrig har jag sett fram emot så mycket som jag gör nu, och jag hoppas på ett jobb inom en snar framtid. Även om det bara är ett vikariat skulle det betyda så mycket. Att få rutiner, känna mig behövd och göra en insats!

Men imorgon möte med jobbcoach, hur det går, well, det får ni höra imorgon.

RSS 2.0