En helt vanlig onsdag och fotboll

Fotboll... Fotboll... Och sedan lite mer fotboll... Det är everyday hemma hos oss, och nu när vintersporterna snart tar slut för denna säsong kommer det kännas ännu värre. Fotboll... Och det är ju inte speciellt bra fotboll heller. Nu är det Djurgården mot Brommapojkarna, "krisderby" som Lasse Granqvist så fint kallar det, och som inte kittlar sådär störtskönt precis. En leråker full med hormonstinna s.k. män vars enda mål är att sätta bollen i, just det, mål. Och hittills står det 0-0 och det är knappt 10 minuter kvar. Ack min arma hockeysjäl!

Och för att bevisa för er få, men trogna läsare, att I am alive - här kommer bildbevis:




Tills vi ses igen...


Keane och Kent

Igår såg jag min första skräckis sedan Jocke och jag blev ihop. Och som alla vet var det ju på stenåldern. Shrooms hette filmen och det enda jag gillade med filmen var de snygga killarna, och that's it. Den var 1 timme och 20 minuter av mitt liv som kunde spenderats annorlunda.

Imorgon kommer i alla fall Malin upp till Öret för att kolla på Kent tillsammans med mig. Troligtvis kommer vi spendera några timmar på stan innan vi tar oss mot Conventum för lite qualitytime :) Kommer bli så himla kul! Trots att jag gillat Kent länge har jag inte varit på någon konsert förut med dem - helt sick! Har förövrigt beställt den nya EP:n från Keane, ska bli så himla kul när den dimper ner i brevlådan. Whie!

Stop For A Minute


Keane | MySpace Music Videos

Mitt hem är min djungel

Idag är det äntligen sommar(tid)! Låg och drog mig till halv tolv - vilket egentligen var halv elva och jag mös tills Jocke skramlade så mycket att jag var tvungen att gå upp och kolla vad han höll på med. Inget vettigt som vanligt (han för sånt j*vla liv bara för att terrorisera mig). Just det, det blommar även en del här hemma. Ett säkert vårtecken är när alla hoyorna börjar slänga ut sina långa tentakler och sträcka sig efter solen. Jag skulle kunna dra paralleller mellan den gamla filmen Jumanji (nostalgi!) och vårt hem, men det vore kanske att ta i en gnutta...



Hoya sp Ambon

 


Bara för att...

...det inte finns något annat vettigt att göra en lördagkväll.

Hej jag heter Tova, men ni kan kalla mig för äckel.
Jag gillar Hitler jättemycket, nästan lika mycket som Westlife.
En gång kom min granne på mig i duschen när jag fes inför klasskompisarna.
Men jag sa bara att jag förhindrade växthuseffekten. Nu ska jag be en bön
så inte en dammsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben.

PS. Ta ett glas vin eller två så inser ni också det roliga i det hela, I promiiiise!




Hej jag heter (1), men ni kan kalla mig för (2)
Jag gillar (3) (4) , nästan lika mycket som (5).
En gång kom min (6) på mig (7) när jag (8) inför (9).
Men jag sa bara att jag (10). Nu ska jag be en bön
så inte (11)


1) DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt
36-37 - bajs
38-39 - älskling
39-40 - homo
41-43 äckel
över 43 - emo

3) DITT MOBIL MÄRKE
Siemens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-Anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jättemycket
grå - Bajs mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - ABBA
Grön - Pikku G
Blå - Sven-Ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annat - Kyrkokören

6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga Doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happiness - Rörmokaren
På spåret - Chefen
Simpsons - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - Kissade
Februari - Härmade Danny
Mars - fes
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stal pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya bh
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - Klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Hubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - En dammsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
Över 186cm - Mormor viker ut sig för Playboy


Äggigt

Sitter just nu och tittar på fotboll, Birmingham mot Arsenal (go gunners!) och hoppas på att sätta mina fem matcher på lången. Men då ska Enköping vinna mot Oskarshamn i kvalet till Allsvenskan i hockey. Ja, hoppet är det sista som överger mig i allafall.

Gjorde nyss något jag aldrig gjort förut - smetade in håret med ägg i tron om att det skulle skina som fan. Så himla mysigt (or not). Jag har inget emot ägg, tvärtom, I love it. Anyway, jag masserade in ägget i håret och i min hårbotten och sköljde ur allt.  Vilket jag i alla fall trodde. Allt jag säger, och tipsar om är att om du ska ha rått ägg i håret - duscha inte varm. Det slutade med att jag hade äggröra i halva håret. Middag och skönhetsvård - ekonomiskt, energisnålt och miljövänligt! Det är inte illa!

Rösta!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


25/3 -10

Ibland hatar jag tekniken! Lyckades trycka bort en halv uppsats här, som handlade om min nya bebis. Men är ni intresserade på riktigt vad jag fick i födelsedagspresent kan ni läsa mer här

Annars på Baronhills-fronten intet nytt. Födelsedagen for förbi lika snabbt som den kom. Fikade med de närmast sörjande (mamma, pappa, systrarna Magnusson och Jocke). Och så försökte jag lära pappa att rippa cd-skivor till datorn. Det gick väl sådär måste jag säga. Jag får köra privatlektion på hans datorer nästa gång jag hälsar på. Om han någonsin har tid. 

Och av Jocke fick jag en bakmatta i silikon. En bakmatta. I silikon. Av Jocke. Vad försöker han säga? Tycker han att jag bakar för lite? Eller är det någon annan underliggande orsak till denna present. Hm? Oavsett - jag önskade mig en sådan, men att få den av Jocke kanske inte var det roligaste. Jo, just det. Jag fick en tulpanbukett också. He's such a romatic man * suck * Ibland önskar jag att han kunde anstränga sig lite, eller i alla fall låtsas. Jag menar, man talar väl inte om för sin partner att man inte ens tänkt på present 2 dagar innan födelsedagen?

Nej, nu ska jag sluta vara grinig (I promise!). När vill the ladies från Örebro komma på besök?? Jag funderar på en liten open bar... ;)


Dagens statement

Åh gud vad jag känner mig gammal! Idag läste jag en blogg som en 16-åring skriver och hon har nyss förlovat sig med sin kille! Gah! FÖR UNGT! AH! Det kommer sluta med tonårsgraviditet, kille som lämnar dig ensam med era femton barn innan du fyllt 25 och du får spendera ditt liv i närmsta matbutik. Förlova sig är ett stort steg! Har dina föräldrar godkänt detta?! Vad är det för whitetrash! ÅÅÅÅÅH! Va trött jag blir på nittiotalisterna! De är inte bara lata och egoistiska - de är korkade också!

Att jag själv förlovade mig vid 17 spelar faktiskt inte någon roll. Faktiskt.

18/3 -10

Baka baka liten kaka! Brysselkex, syltgrottor med hjortron, bullar och tårta (och mer cookies!)! På söndag fyller jag år och har bjudit de närmast sörjande, men vilket kalas det kommer bli! Whiee! Och jag vet redan vad jag kommer få... hehehe... Gäller bara att få pappa att ta med den übertjocka plånboken. Det är liksom så att jag aldrig ber om något av min kära far så då får han allt lägga lite mer när det verkligen gäller.

Fick även se mitt kära Brynäs torska mot Djurgården, och jag har ställt ultimatum, vinner Djurgården hemma på lördag så sexvägrar jag. På obestämd tid. Och jocke får ingen tårta på söndag. Så det så! 

Musik i massor!

Hej kära läsare - hur få ni än må vara så älskar jag er! Efter en lång weekend hos mutterlein har bloggandet liksom fått ligga nere, men jag lovar, nästa gång ska jag förvarna er så att ni inte undrar om jag dött.

Annars har det varit svårt att missa allas beundran över Lady Gagas senaste musikvideo - i samarbete med svenska Jonas Åkerlund. Jag tycker själv den är helt underbart crazy, och faktiskt inte alls pjåkig. Lady Gaga lyckas vara halvnaken (och helnaken) i varenda musikvideo, ändå känns hon inte sliskig som vissa andra sångerskor. Det känns som om hon lyckas provocera sexuellt utan att vara... sexuell. 

Annars lyssnar jag på Two Door Cinema Club - det borde ni också göra.

  







10/3 -10

Today's the day when Tova goes back to her roots, literally. Har blondiner det verkligen roligare? We'll see! Jag känner att om det skulle bli skit så går det ju alltid att färga över med något mörkare.

Ska strax dricka dagens första kopp kaffe och sedan masa mig iväg till uni för att lämna in alla lånade böcker som jag har. Efter det blir det stan och hårfrissan (wish me luck!). Jag ser fram emot det så himla mycket! Älskar när folk pillar med håret (på huvudet...), det är så himla avslappnande. Efter det ska Jocke-man bjuda på mongolisk BBQ och sedan blir det en mysig kväll i soffan framför TrueBlood. Me like wednesdays!

My biggest flaw

Kommer ni håg den där serien om Spara och Slösa från tidningen Lyckoslanten? (Vilket förövrigt är nostalgitripp bigtime!). Jag är i alla fall Slösa - och det är något jag försöker dra ner på, även om det inte går så bra. Jag lyckas betala alla mina räkningar och leva loppan för mina små futtiga studentpengar utan att behöva be Jocke om mer cash. Även om jag lånar då och då så får han alltid tillbaka allt vid nästkommande låning.

Månadens slösa denna månad är i alla fall en sprillans ny mascara och en ny concealer, men! Jag fick 50% rabatt på mascaran och min andra concealer var slut (ni vet hur jag vill argumentera för mina köp (mer för min egen skull än någon annans)). Det blev i alla fall mascaran Lancome Hypnose Drama och concealern YSL Touche Eclat Radiant Touch. Jag lägger inte ner så mycket pengar på varken foundations, puder (kör den från H&M) eller ansiktskrämer, och jag använder mest just mascaror och concealers. Och priset? Well, det vågar jag inte ens skriva...

 


9/3 -10

Jadå, det blir nog blont i alla fall... Som sagt, imorgon är det dags för blekning och hela köret. Tar kanske ett foto (om jag lyckas hitta den j*vla kameran!). Annars har jag inte gjort många knop idag, fan, det är ju tisdag i en fattig students liv :P Det är meningen att man inte ska göra så mycket! Anyway, jag får nog lov att dammsuga i alla fall. När den vackra vårsolen tittar fram syns varenda liten dammråtta. Shit, det är nästan man önskar det var beckmörkt om dagarna igen, bara för att slippa städa.

...

Följ min blogg med bloglovin


I valet och kvalet

Ok, på onsdag gäller det - vad tycker ni? Blond, guldblond eller röd??








Jag tycker om Julianne's kopparröda svall (även om mitt hår inte är så "svallande") eller Elle Macpherson's guldbruna lockar. Eller ska man gå bananas och köra superblont a la Reese Witherspoon?


Woho!!!

Gah! Han svarade på min fråga! Jag kommer stalka honom på SweCom, big time!


Laughing out loud (at me) is optional


Massa TV - me like!

Får inte missas denna vecka!

1. Tisdag 2/3 21:00 Kanal 4 

House



2. Onsdag 3/3 22:00 SVT1

True Blood Del 1, säsong 2



3. Torsdag 4/3 20:00 och 21:00, SVT1 + Kanal 5

Antikrundan + Criminal Minds



Varför går alla bra program mitt i veckan för?


Lady Gaga ftw!

För att inviga min nya kategori visar jag ett av de mest underhållande sminktipsen just nu. Vem älskar inte Lady Gaga liksom?!


Fula tricks

Årets bokrea - jag har redan hittat en massa böcker jag vill ha, som jag redan har och som jag inte skulle btala ett ruttet korvöre för. Och varför envisas bokhandlarna att sälja samma titlar år efter år? Jag hatar knepet med att, i en bokserie, sätta ut del två, tre och fyra av en bok på rea och envisas med att ha del ett i fullpris, inte snyggt spelat! Jag lyckades i alla fall få med mig tre böcker (maybe att jag handlar fler i veckan) från ICA innan Jocke sa stopp. Heligt blod, helig gral; Madame de Pompadour och Katedralen vid havet fick följa med mig hem. Gemensam nämnare? I'm such a sucker for history

I dag kom även paketet från ellos (som jag inte hunnit hämta ut än) och boken alla Upsala-Ekeby-samlare drömmer om. I NYSKICK! Det ska sägas att den kostade skjortan på tradera, men det är det fan värt. För det första, den har bara gått upp i en tryckning och två, den är förbannat informativ om man är en stor samlare av UE-porslin.




RSS 2.0