Jag tävlar...




Jag tävlar om 61 make-up pennor från Katta Kvack - gör det du också här!


Back on track, bokstavligt talat!

Varför är jag som mest produktiv efter klockan 9 på kvällarna? Eller kanske beror min panikstädning på att Jocke kommer hem om ett litet tag och jag lovat att fixa till lite. You never know.

Smågluttar lite på Fast and the Furious: Tokyo Drift och tänker på allt och ingenting. Jo, på fikan med Liz i söndags och hur skönt det var att se ett annat par ögon. Att få höra om ett New York jag så desperat vill besöka och bara prata, om allt och inget. Tack för att du ville lyssna och dela med dig Liz!


Just det! Detta rullar på min spotify just nu: Ellie Goulding – The Writer och M.I.A. – XXXO

Enjoy!


Nesting in Pennybridge

Släktträff i Enköping föregående helg, jobb hos farsgubben i veckan och ett dygn hos mamma avslutas med en fika på stan med Liz - och snack om New York.

- Du är en hipster
- Vadå, är jag en trosa eller?
- Nej, nej, de är människor i Williamsburg som lyssnar på alternativ musik
- ...ok...

Har fortfarande inte googlat men jag litar på att hon gav mig en komplimang, I hope so anyway.

Annars är dagens mest knasiga - vi har ofrivilligt fått husdjur. En duva har byggt bo på vår balkong och lagt två små ägg. Japp, ni tänkte rätt. Vi har inte varit ute på balkongen så mycket denna sommar... Tyvärr har Jocke stört boet lite så duvmamman har flytt fältet (för tillfället hoppas vi) och lyckats rulla ner sina ägg i springan mellan balkong och plåten runt balkongen. Jag lyckades lirka upp båda med hjälp av två skedar, men de är lite skadade av att ha suttit fastklämda :( Hoppas duvmamman kommer tillbaka, annars vet jag inte vad vi ska göra.

Tills vi hörs igen, ciao!


I'm coming home!

Hej igen alla mina fina vänner!

Såhär kul kan man ha det en fredagkväll, Top Model nästa?

Som jag längtat efter både er och bloggen, det går helt enkelt inte att beskriva. Att få någonstans att ventilera mig och sedan få sådant stöd, feedback och små kommentarer som värmer, ja varför slutade jag blogga egentligen? Det finns många orsaker, och många av dem håller jag för mig själv. Jag tröttnade helt enkelt på det skrivna ordet, och nu när jag inte använder det alls saknar jag det massor.

Så, jag skriver här när jag får lust, tid och ork. Bloggen kommer mer ses som ett ställe där jag kan skriva låååååååånga uppsatser (bah! hahaha) och vill man ha mer korta kommentarer, helgens musiktips eller bara allmänt blaj kan man adda mig på twitter istället - TovaMM heter jag där! (how uppfinningsrikt...) Och lika sporadiskt kommer jag finnas där - http://twitter.com/TovaMM 

Någon dag, när jag får tid, ska jag uppdatera designen på bloggen också. Men, det får bli när det blir :)

Tills vi ses igen....

RSS 2.0