Lite Queen, lite curling och många gigabyte

Diggar Queen i all min ensamhet. Another One Bites the Dust rullar just nu på spotify och jag ska snart sätta på lite te. Jag ska, inte ovanligt nog, sitta uppe och kolla på curling. Tänkte kolla in taktiken, sopningen, dragen för att sedan memorera allt - kanske kan man applicera samma sak när det kommer till städning? Maybe.

Bildlänk

Dagens IT-pryl ramlade jag över när jag ögnade reklamen/puffarna på aftonbladets hemsida. Hört om petabyte förut? En petabyte är tydligen 1 000 000 GB, fatta, en MILJON gigabyte! Jag är ingen stor användare av USB-minnen och minneskort och kan lätt klara mig på några GB, även när det kommer till musik. But this is crazy... Vem behöver så mycket utrymme? Länk

Ne, nu kom Jocke hem. Te, curling och min menstruelle man - livet kunde vara värre.

 


En till tatuering kanske?

Haha, förlåt Liz! Ska bli bättre, men när C-uppsats, 4 kurser, jobbsökning, besök från mamma och OS tar upp all tid och energi, ja då får bloggen stå tillbaka lite.

Men nu är jag sugen på att skriva av mig lite igen! Jag måste få säga att jag är grymt sugen på en till tatuering - i form av en uggla. Men jag är än så länge bara på "tanke"-stadiet. Har tänkt mig en tatuering i färg, och något som jag tycker symboliserar saker jag värdesätter - som intelligens, självständighet och styrka. Att jag sedan tycker att ugglor är mystiska, vackra och vilka är ett av mina absoluta favoritdjur gör ju inte saken (eller min argumentation så himla mycket sämre). Sedan ska det vara en grafisk uggla, alltså ingen porträttlik tatuering. Nedan publicerar jag några bilder, så ni får veta på ett ungefär vad jag tänker :)

 




Vad tycker ni? Har ni tips på fler motiv med ugglor?

Fler tatueringar med ugglor ---> länk!

Ugglan och dess symboliska betydelse ---> länk!
 


16/2 -10

Nu kan jag inte skriva att jag är grinig och trött längre, det blir lite uttjatat till slut. Jag skyller på OS istället, och det faktum att vi nu är stolta ägare till ett PS3. Your heard me, PS3 blev det till slut och jag tror Jocke tyckte det var ett bra val. Så om jag inte sitter här vid bloggen så vet ni var jag håller hus, i soffan dvs.

Nej, nu är det snart dags för mer OS, kan ju inte missa herrarnas jaktstart i skidskytte - även om jag inte har några som helst förhoppningar på medalj. Well, den som lever får se.



Blir det fler medaljer för svenskarna i OS?


Grinig

Har tänkt skriva nu i flera dagar men inspirationen vill inte infinna sig. Ledsen, trött och stressad är orden som just nu beskriver mig. Så ni får lyssna på lite Donkeyboy och jag får ta en insomningstablett. God natt.



Let's dance!

Idag har jag bejakat min inre kvinnlighet med grooming i massor, fast när jag hade på mig choklad-mud-masken frågade Jocke vad fan jag höll på med. Well, gör mig fin för dig ditt lilla as; tänkte jag säga men jag höll käft. Har även hittat en underbar ansiktsskrubb som är 100% ekologisk och man blir helt len efteråt! Som en babyrumpa! 100% Pure Facial Polish, Cherry Honey heter den och du kan hitta den här.  

Funderar även ärligt på att åka till H&M någon dag bara för att man har 20% på valfri vara. Borde kanske köpa någon ny tröja som inte är vit, grå eller svart. Bara för att vara lite crazy sådär.



Veckans låt (även om jag inte kollar på Let's dance):

Linda Sundblad - Let's dance


Round-up av helgen



Ännu en helg till ända och vad för vettigt har man gjort? Faktiskt mer än vanligt! Lyckades knåpa ihop 3500 tecken analys på kritikers uppdrag/funktion, diskat (vilket jag annars aldrig gör) och dammsugit lägenheten. Imorgon ska jag och Jocke plocka ordentligt, vårstäda skulle man nog kunna säga. Han behöver verkligen gå igenom sina kläder, han har mer än mig!!! Har snart läst ut Metro 2033 och önskar att man gjorde film på boken, helt amazing! Tur att spelet kommer i mars, det måste bara spelas!

Dåså. Det blir inte så mycket mer från mig denna gång, det får ni liksom ta.

PS. Jocke's pressbyrå kom 5:a av 400 andra pressbyråer! Grattis! :)

Gross food!

Jag tänkte skriva detta inlägg tidigare ikväll, men as usual krånglade blogg.se å det grövsta. Gah! Hursom, inlägget tänkte handla om äcklig mat och om hur jag tuggade på mini-kalamata oliver medan jag ögnade igenom en lista mindre trevliga tilltugg. Jag hade precis haft in en gratängform fylld med läckra rotfrukter (sötpotatis, vanlig potatis, morötter och lite rödlök) och småsurfade lite på aftonbladet. Deras lista är ingen suprise och 10 äckligaste maträtter? Jag betackar mig.  

Jag har alltid haft lätt att prata (mat)snusk; om varbölder och mögligt bröd, samtidigt som man sätter tänderna i grundskolans köttsoppa (flashback!). Jag har inte äcklats såsom jag vet att många andra kan när man hittar hårstrån i maten (not mine...) eller pratar tånaglar. Sedan är jag ju också liiiiiiiiiiiiite lätt överviktig... Anyhow, kanske borde man bli lite mindre rädd för att prova den där blodpuddingen (även om jag vet hur den görs) eller lutfisken, or lutefisk as they say "over there".

Look here, om du är lite lätt kräsmagad

Do not look here, om du är kräsmagad

Älskling, känner du för lite vin och ost ikväll? Casu Marzu, perhaps?




PS. Jag tänkte skriva om hur kineser gillar aphjärna, men där gick gränsen för vad även jag klarar av. Avskyvärt!


Ordinary Monday

Ajajaj... Kurslitteratur för över 2000 kr denna månad :S Men det är som tur en engångssumma, jag menar, det är ju kurslitterur för resten av halvåret. But still, en bok på drygt 100 sidor kostar närmare 400 kronor, är det värt det?! Jaja, vad gör det om hundra år... Veckans låt är i alla fall följande:





Muse - Resistance

Is our secret safe tonight
And are we out of sight
Or will our world come tumbling down?
Will they find our hiding place
Is this our last embrace
Or will the walls start caving in?

(It could be wrong, could be wrong) But it should have been right
(It could be wrong, could be wrong) To let our hearts ignite
(It could be wrong, could be wrong) Are we digging a hole?
(It could be wrong, could be wrong) This is out of control

(It could be wrong, could be wrong) It can never last
(It could be wrong, could be wrong) Must erase it fast
(It could be wrong, could be wrong) But it could have been right
(It could be wrong, could be...)

Love is our resistance
They'll keep us apart and they won't to stop breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed

If we live a life in fear
I'll wait a thousand years
Just to see you smile again

Kill your prayers for love and peace
You'll wake the thought police
We can't hide the truth inside

(It could be wrong, could be wrong) But it should have been right
(It could be wrong, could be wrong) To let our hearts ignite
(It could be wrong, could be wrong) Are we digging a hole?

(It could be wrong, could be wrong) This is out of control
(It could be wrong, could be wrong) It can never last
(It could be wrong, could be wrong) Must erase it fast
(It could be wrong, could be wrong) But it could have been right
(It could be wrong, could be...)

Love is our resistance
They'll keep us apart and they won't to stop breaking us down
Hold me

 

Our lips must always be sealed

The night has reached its end
We can't pretend
We must run
We must run
It's time to run
Take us away from here
Protect us from further harm
Resistance

 


RSS 2.0