R.I.P Kutner

Kom på att House (en av mina favoritserier) gick på fyran, zappade över och satte mig i soffan med te och med benen under en pläd för att njuta. MED WTF?! Jag vet att jag inte är lika forward som alla andra, jag vill se mina serier på tv i bästa möjliga upplösning med svenska subs och väljer därmed att inte "tjuvkika" på datorn. Så jag må vara lite efter. MEN! Varför tog de bort min absoluta favvodoktor Kutner - WHY?! WHYYYYYYY??!?!?!

Just nu ligger jag i fosterställning, sugandes på ena tummen och funderar på vem som ska bli min tv-favvis nu. Vad finns det för snygga grabbs på tv egentligen??

I hate you House...





Hi, my name is Tova and I'm a hoarder

OMG, Oh My God, Herregud! Hur många tidningar kan man egentligen samla på sig?! Jag har lyckats samla på mig en hel hög med skittidningar (ja, jag har döpt dem till det eftersom de hamnar på toa till slut), och drunknar nu i Chic, Elle, Pro Hockey (!), Illustrerad vetenskap, Populär Historia, Sofi's Mode och många, många fler tidningar... Och sedan får jag ångest när de ska slängas, jag måste bara läsa dem EN gång till grundligt så man inte missar något viktigt tips, recept eller rykten om de senaste trejderna (inte trenderna) mellan olika NHL-lag. Min förmåga att slänga tidningarna, innan detta grundliga arbete gjorts, är lika med noll. Så imorgon ska jag gå igenom dem - en efter en. Vi får väl se hur länga jag orkar läsa innan ögonen står i kors.



Har jag sagt att jag också samlar på hoyor, snygga förpackningar och filmer? Well, nu vet ni.

 


Ny header!

Bytte till en personligare header. Hope you like it! (Detta är vad som händer efter midnatt efter en intensiv valvaka, då blir det lixom inte mycket bättre :P).

Muse - Resistance (cover)


Haul!

Idag fick jag hem ett helt lass med godsaker! MMMM! Gel eyeliner från Elisabeth Aarden, 2 ögonskuggor från Urban Decay, ögonskuggspensel från Calvin Klein, läppglans från Hawaiian Tropic, ansiktsskrubb från 100% Pure och.... trumvirvel... från Smashbox Masquerade-kollektionen, Baked Fusion Soft Lights Palette. En dröm!


Love you lots Maluppan

Alltså, gotta love my sister! Idag runt lunch ringer mobilen och det är systeryster som ringer från Norrköping.

Malin: Min nya religionslärare du vet, hon är ingift i släkten Weinhandl.
Jag: Ok...
Malin: MATTIAS WEINHANDL! blablablabla du gillar honom blablablabla hon gift med farbrorn blablablabla kompis fråga blablablablablablablablablabla. Hej då!

Som sagt, gotta love Malin som ringer helt random för ett "när jag mötte Lassie" -moment, typ.


Mark, Tattoo och mugg

Har ju helt glömt bort att visa vilken häftig mugg jag hittade (well, fyndade ett par oanvända på loppis). De är från Höganäs Keramik och är resultatet av ett samarbete mellan Höganäs och Mark Levengood som är UNICEF-ambassadör och East Street Tattoo. Fick ingen bra bild på mina egna muggar så ni får hålla tillgodo med bild från pressutskicket. Och namnet på muggen? MARKS MUGG kort och gott.



Källa


Jag är så geeky

Ibland är jag bra dum, även om plånboken inte håller med mig. Jag har hittills missat världens chans att skaffa Isadoras nya Graffiti Nails, eftersom de tydligen sålt slut överallt (utom min hemliga butik, mohaha!). Och dumt nog har jag inte köpt den svarta färgen, den som jag är grymt sugen på. Hm... Jag säger inget men nästa gång vi behöver skithuspapper får Jocke köpa med sig ett lack eller två. Helt klart. 


Och vad är ännu sjukare än att ha craving efter ett konstigt nagellack? Jag längtar till nästa lördag när det är medlemsmöte hos Svenska Hoya Sällskapet (SHS). DET är sjukt, hel sjukt. Det är jag och en massa trevligt folk minst 30+, and I like it believe it or not. Någon måste ju komma "underifrån" och sprida hoya-budskapet. Och knytis är det också, wojwoj!


 



Hoya megalantha NS05-038

Jag är sådan geek!


Clash of the Titans

Clash of the Titans var... sådär (ok, Sam Worthington var incredible! gaaaahhh *dreglar*). Blu-ray var... det bästa som hänt mig i teknikväg sedan jag upptäckte hur man surfar på Internet. Seriöst! Efter att ha börjat kolla på blu-ray (skriver blue hela tiden, woot!) känns vanlig filmkvalité så... grått, trist och supertråkigt. Väntar tills LED-tv blir billigare och när man kan se 3D hemma i sin egen vardagsrumssoffa. Då ni. Då kommer jag aldrig mer gå ut.

Imorgon kommer svärisarna för att lasta av ännu en last med öl och "andra godsaker". Eller de kallas numer Frankensteins monster och hans brud. Typ. Thomas har ryggproblem och kan bara gå, stå rakt eller ligga. Allt annat är a big no no. SÅ, ser ni Frankensteins monster framför er? That's Thomas! 



Nej, men jag ska sluta vara så elak!


Milky Way To Mars

I confess... Jag köpte något jag trånat efter ett tag, men som är superdyrt (i min värld). Klart det dyraste jag köpt i min sminkvärld faktiskt. Gah! Jag vågar ju inte ens visa er... Nåväl. Är ni nyfikna kan ni ju alltid titta här.

Och eftersom det är fredag måste vi dansa - och gärna till detta:


RSS 2.0